Samen werken

Aan de slag bij Joint Force

Wil jij ons enthousiaste team komen versterken? Wij zijn altijd op zoek naar vakmensen. Momenteel zijn er geen openstaande vacatures bij JointForce Development, maar je kunt ons altijd een open sollicitatie sturen!

 

JointForce Development is onderdeel van JointForce Group. Wellicht zijn er andere vacatures binnen de groep die bij jou passen. Wil je weten welke vacatures er nog meer open staan in onze organisatie? Kijk dan snel op de vacaturepagina van JointForce Group.

Uitvoerder

JointForce Development is op zoek naar een uitvoerder die past binnen de cultuur van het bedrijf. Iemand die in staat is om zelfstandig de verantwoordelijkheid te dragen voor de verschillende projecten. De belangrijkste reden dat we zoeken naar versterking is dat we door de overvolle orderportefeuille nu niet alle kansen benutten. Tevens moet de kwaliteit van het werk gewaarborgd blijven, juist nu de opdrachtgevers zo tevreden zijn. Met het aannemen van jou als uitvoerder kunnen we een volgende grote stap zetten in het realiseren van onze groeiambities.

Jouw werkzaamheden in de rol van uitvoerder zullen heel veelzijdig zijn. Je bent de spin in het web die continu schakelt tussen verschillende stakeholders. Het ene moment voer je overleg met de opdrachtgever, het andere moment steek je energie in het motiveren van het bouwteam nadat ze een tegenvaller te verwerken hebben gekregen. Omdat jij de verantwoordelijkheid voor een aantal van onze projecten draagt, houd je je onder andere bezig met uitvoering, oplevering en budgetbewaking.

Dit zal geen 9 tot 5 baan zijn. Het project in welke omvang dan ook, moet een succes worden. De werktijden zijn daaraan ondergeschikt. Het nemen van verantwoordelijkheid is de basis van deze functie. Zo bouwen we binnen JointForce Development met elkaar aan succes en kan iedereen zijn ambities werkelijkheid laten worden. Je opereert in belangrijke mate zelfstandig, maar kunt altijd aankloppen bij je leidinggevende om ideeën te toetsen of om hulp te vragen als dat nodig is. De kantoorwerkzaamheden vinden plaats op het kantoor in Bergambacht waar een goede werkplek voor jou wordt ingericht.

Vanuit de kant van zowel de opdrachtgevers als de kant van onderaannemers kun je te maken krijgen met verbale weerstand als zaken anders lopen dan gepland. Je leidinggevende en andere collega’s staan in voorkomende gevallen altijd voor je klaar om met je te sparren over mogelijke oplossingen. Je staat er niet alleen voor. Uiteraard draagt JointForce Development zorg voor alle benodigdheden om jouw projecten veilig uit te kunnen voeren.

Het zal geregeld voorkomen dat je zelf de handen uit de mouwen moet steken om bij te springen als deadlines in het gedrang dreigen te komen. Jij houdt van die praktische aanpak en springt in de bres als er werkzaamheden van onderaannemers tussen de wal en het schip dreigen te vallen.

Kortom, wie ben jij?

• Verantwoordelijk
• Organisator
• No-nonsens mentaliteit
• Proactief
• Positief
• Oplossingsgericht
• Zelfstandig