Ons ontwikkeltraject

Samen plannen

Vanaf het ontstaan van een idee tot en met de oplevering van een project staat JointForce Development haar opdrachtgevers vakkundig bij. Op een transparante, eerlijke manier begeleiden wij het hele proces. Naast traditionele bouwmethodes, werken wij graag met nieuwe concepten zoals de modulaire prefab bouw. Wij zorgen voor oplossingen voor materiaalkeuzes, planning, bouwmethodes en -logistiek.

JointForce Development is uw vertrouwde partner

Samen met u
Stel, u heeft een ontwikkellocatie in uw bezit. Hoe nu verder? JointForce Development ontzorgt u graag. Met veel enthousiasme nemen wij zowel verouderde als meer eigentijdse panden onder handen, om daarin woningen, winkels of horecagelegenheden te ontwikkelen.

Samen met ons partners
Wij ontwikkelen niet alleen in eigen beheer, maar werken ook nauw samen met andere projectontwikkelaars en investeerders. Met onze kennis, ervaring en expertise zorgen wij ervoor dat uw project van begin tot eind soepel verloopt.

Samen werken aan concept-creatie

Wij zoeken actief naar nieuwe mogelijkheden en potentiële projecten. In traditionele bouw maar ook binnen de modulaire bouw. JointForce Development heeft een eigen prefab module ontwikkeld waarmee in één keer een complete badkamer en keuken met bijbehorende technische installaties wordt geplaatst. Dit noemen wij de BKT-module.

Samen met onze zusterbedrijven realiseren wij een vernieuwde aanpak van modulair bouwen. Pas Panelen maakt de sandwichpanelen waarvan KomCo lichtgewicht modules bouwt, die vervolgens door JointForce Development geïnstalleerd en opgeleverd worden.

Samen wonen en werken
Woonruimte is schaars. In dichtbebouwde historische binnensteden worden (monumentale) historische panden omgevormd tot gewilde woningen, horeca en winkels. De schaarste in woonruimte kan niet opgelost worden door enkel traditioneel te blijven bouwen. Er zullen nieuwe bouwmethodes moeten worden toegepast om in de behoefte te kunnen voorzien. JointForce Development neemt het voortouw en wij nemen u graag hierin mee!

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze collega’s denken graag met u mee. Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.