Onze projecten

Samen uitgevoerd

Op het gebied van bouw en onroerend goed is JointForce Development een allrounder. Wij richten ons op het ontwikkelen en beheren van onroerend goed. Daarnaast verzorgen wij de begeleiding van projecten in de bouwsector. Onze projecten variëren van woningen tot winkels, van klein en eenvoudig tot groot en complex. Veel van onze werkzaamheden vinden plaats in en rondom Gouda. We laten u graag kennismaken met een aantal van de verschillende projecten die JointForce Development in de afgelopen jaren heeft afgerond.

Kaasbar Gouda

In 2023 verbouwde JointForce Development, in opdracht van eigenaar Ton Vergeer, voormalig café De Tapperij aan de Markt in Gouda.

De Vlaam Bloemendaal

In 2021 gaf JointForce Development de winkel van Banketbakkerij De Vlaam in Winkelcentrum Bloemendaal in Gouda een flinke opknapbeurt.

Casa Chow

JointForce Development transformeerde de kledingwinkel Ulla Popken op de Markt in Gouda in een hip restaurant: Casa Chow.

Heuvellaan

In 2023 heeft JointForce Development onder het appartementencomplex aan de Heuvellaan vier luxe appartementen gemaakt.

Shoeby Gouda

JointForce Development begeleidde en verzorgde de verbouwing van de nieuwe Shoeby winkel in Winkelcentrum Bloemendaal in Gouda.

Pastorie Gouwekerk

JointForce Development heeft in opdracht van White House Development 14 high-standard short-stay appartementen gerealiseerd.

BarBier Gouda

In 2018 werd het eet- en danscafé Tof omgetoverd tot BarBier, een modern biercafé met meer dan 130 speciaalbieren in het assortiment.

‘t Herthuys

Dertien moderne stadsappartementen aan de Markt in Gouda. Het betreft een historisch pand met de vele uitdagingen die dat met zich meebrengt.

Bloembinderij Gorissen

In 2020 heeft JointForce Development een fraaie nieuwe bloemenkiosk gerealiseerd op het compleet opgeknapte Stationsplein in Gouda.