Samen bouwen

Samen aanpakken

Met JointForce Development bent u verzekerd van een succesvol project in de gebouwde omgeving. Wij garanderen de juiste balans tussen het afwerkingsniveau en uw budget, en wij zijn verantwoordelijk voor het behalen van de gewenste resultaten. Daarbij hechten wij veel waarde aan transparante communicatie en houden wij ons altijd onze afspraken.

Samen modulair bouwen

Een nieuwe ontwikkeling is de toepassing van modulaire prefab bouwonderdelen waarbij grote delen van een woning vooraf in onze fabriek worden geproduceerd. De BKT-module is een eigen prefab oplossing van JointForce Development met een complete badkamer, keuken en bijbehorende techniek.

Specialisaties

In de afgelopen jaren heeft JointForce veel ervaring opgedaan binnen onderstaande segmenten van de bouwsector.

Samen met onze partners

Wij werken met een uitgebreid netwerk van specialisten, waardoor het bouwproces sneller en efficiënter verloopt met oog voor de kwaliteit. Ons netwerk is voornamelijk actief in de Randstad.

Samen met u

In de afgelopen jaren heeft JointForce Development veel ervaring opgedaan binnen diverse segmenten van de bouwsector.
Horeca en retail
Met kennis en kunde realiseert JointForce Development moderne en gewilde horecagelegenheden op verschillende locaties. Wij realiseren populaire winkels die zowel de klant als de winkelier aanspreken. Vanzelfsprekend volgens alle regelgeving en voorwaarden op gebied van horeca en hygiëne. Bouwkundige uitdagingen in de historische binnenstad worden binnen budget en planning gerealiseerd.
Wonen en werken
Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of verbouwing, JointForce Development denkt graag met u mee vanaf het ontwerpstadium. Wij hebben uitgebreide ervaring met de traditionele bouw. Deze ervaring nemen wij mee bij nieuwe ontwikkelingen, zoals de bouw van nieuwe woningen met onze modulaire BKT-units. Onze garantie: elke woning voldoet volledig aan uw wensen en eisen!

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze collega’s denken graag met u mee. Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.