Over ons

Samen sta je sterker

Dat is de basis van ons bedrijf. Wij zijn JointForce Development en wij geloven in de kracht van samenwerken. Door de kwaliteiten van onze klanten, collega’s en onderaannemers te combineren ontstaat er voor ieder project een sterk en betrokken projectteam. We werken als ontwikkelende bouwer met veel enthousiasme aan uiteenlopende en uitdagende projecten.


JointForce Development ontwikkelt en bouwt in eigen beheer, maar bouwt ook in opdracht van andere bouwers en projectontwikkelaars. Dankzij onze platte organisatiestructuur schakelen we razendsnel en heerst er een groot verantwoordelijkheidsgevoel bij de medewerkers.
JointForce Development communiceert transparant en denkt proactief en oplossingsgericht met u mee.


Build safe, build with JointForce

Werken in de bouw brengt risico’s met zich mee. Daar zijn we ons bij JointForce volledig van bewust. Risicomanagement is een onmisbaar onderdeel in onze bedrijfsvoering. We nemen alle mogelijke maatregelen om risico’s te elimineren of, als dat niet mogelijk is, te beperken. JointForce doet geen enkele concessie op het gebied van veiligheid en gezondheid. Daarom stellen we op dit vlak niet alleen hoge eisen aan onze eigen medewerkers, maar ook aan onze opdrachtgevers en opdrachtnemers. Samen zorgen we voor een veilige en gezonde werkomgeving.

Wij geloven in de kracht van samenwerken

Samen met u
Al concrete plannen? Dan schakelt u JointForce Development in voor de uitvoering alle werkzaamheden. Alleen een eerste idee? JointForce Development begeleidt het hele proces voor u: van vergunningen en plannen, van architect en bouwkundig adviseurs tot gereed turn-key product. Wij vinden een project pas echt een succes als wij met u een duurzame relatie opbouwen.

Samen met ons netwerk
Wij zijn gespecialiseerd in projectontwikkelingen, transformaties en conceptcreaties. Met ons brede netwerk van onderaannemers en specialisten, weten wij precies wie we voor u moeten inschakelen.

Samen met onze zusterbedrijven
Een nieuwe ontwikkeling is de toepassing van modulaire prefab bouwonderdelen. Hierin werken wij nauw samen met onze zusterbedrijven. Dit zijn Pas Panelen (producent sandwichpanelen) en KomCo (assemblage van komposiet constructies). Uit de synergie tussen JointForce Development en onze zusterbedrijven ontstaat een vernieuwende aanpak van modulair bouwen.

Samen met onze prioriteiten
Bij elk project waaraan wij meewerken, liggen onze prioriteiten bij kwaliteit, veiligheid en toekomstbestendigheid. Onze medewerkers werken onder veilige en gezonde arbeidsomstandigheden, waardoor wij een bijzonder laag verzuimpercentage hebben. Vanaf het ontwerp tot de oplevering houden wij rekening met alle actuele milieurichtlijnen. Onze modulaire prefab bouwoplossingen van innovatieve bouwmaterialen zijn circulair inzetbaar. Bovendien hebben zij een gunstige invloed op emissie van schadelijke stoffen.

Hoe kunnen wij u helpen?

Onze collega’s denken graag met u mee. Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.